Blog

Deelname Euroshop 2020

Zoek jij productie en product oplossingen voor jouw interieuromgeving?

Sinds 1997 bieden wij als producent en leverancier productieoplossingen voor merken, ketens, conceptmakers, interieurbouwers, product developers, shopfitters. Kortom: Klanten die ons inspireren en kwalitatieve interieur systemen zoeken en ook waarderen.

De checkouts als basis

Als producent zijn wij gestart met ontwerpen en  productie van checkouts en counters voor een grote diversiteit aan klanten in Europa: supermarkt ketens, drogisterijen, tuincentra, etc. Daar zijn we goed in.

Samenwerking niets is IMPOSSIBLE bij Pillen.
Pillen kan jij dat niet produceren? Pillen welke materiaalkeuze moet ik maken? Zijn jullie in staat om deze serie productdisplays voor de introductie te maken? Klanten dagen ons uit. If you can imagine it; we can build it! Dat zit in onze genen; het omzetten van ideeën, dromen naar productie oplossingen! Zo produceren wij inmiddels een breed scala aan verschillende op maat gemaakte interieur systemen: plafondelementen, signing oplossingen, mobiele wanden, checkouts, productdisplays, akoestiek oplossingen, maar ook verschillende private label oplossingen voor klanten. Op die manier leveren wij een steeds bredere bijdrage aan mooie interieur oplossingen en daar kunnen wij en ook u als klant trots op zijn!

Klik hier voor meer informatie en bezoek  ons in Hal 13, Stand A12

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Direct een afspraak maken? Klik hier.