Blog

Nu uit voorraad leverbaar: verschillende hygienedisplays!

Hygiënedisplays: compleet met dispensers, heeft u ze al in gebruik?

Het COVID-19, (Corona) is tegen ons en schijnbaar bezig met een come back. Het raak ons allemaal!  De noodzaak om handen dagelijks te desinfecteren is dan ook weer groter geworden om de beruchte Tweede Golf een halt toe te roepen. Wij hebben direct uit voorraad leverbaar, diverse hygiëne palen en zuilen inclusief dispensers.  Touchless bediening of beugelbediening beide varianten zijn leverbaar, zolang de voorraad strekt.

Van hygiënepaal tot dispenser direct uit voorraad leverbaar
Samen staan we sterk. Inmiddels zijn er honderden in- uitgangen, werkplekken voorzien van onze hygiënedisplays. Het advies om uw handen te wassen en te desinfecteren dient dan ook gefaciliteerd te worden op zoveel mogelijk plekken: Openbare gebouwen, onderwijsinstellingen, winkels, musea, pretparken, sportkantines, kantoren, bedrijven, etc.  Heeft u als ondernemer of facilitair verantwoordelijke al een blik geworden op onze hygiëne producten? Bekijk deze op onze webpagina hygiene displays. Wij adviseren u graag!

Bekijk hier onze prijzen van de hygiene palen met dispensers

 

Bekijk hier de prijzen van hygiënzuilen met dispensers

 

Dispensers van kwaliteit
De aangeboden dispensers zijn van Duitse kwaliteit (Ophardt) . Hierdoor zijn de dispensers kwalitatief en hoogwaardig in te zetten voor dagelijks gebruik. De dispensers kunnen voorzien worden van verschillende desinfectievloeistoffen en gels. De dispensers hebben een inhoud van 500ml en 1200ml.  De hygiëne palen worden bij entreezones geplaatst van gebouwen maar ook drukke punten in gebouwen. Zo zorgen we er samen voor dat we Corona onder controle krijgen!

Hygiënedisplay een wereld met oplossingen
Niet alleen hygiëne palen en dispensers behoren tot ons assortiment, ook plexiglas hygiëneschermen en mobiele schermen. Zo kunt u grote ruimtes in gebouwen veiliger maken door deze op te splitsen en flexibel aan te passen naar de behoefte en wensen die er op dat moment zijn.  Al onze producten zijn op maat verkrijgbaar, vraag naar de mogelijkheden.  Bekijk hier onze hygienedisplays van hygienepaal tot hygienebord en dispenser

Direct een afspraak maken? Klik hier.