Over ons

Bedrijf

Wie zijn onze klanten?

In de value chain van partners, leveranciers, klanten werken wij samen en produceren wij voor een verscheidenheid aan klanten.

Sinds 1997 delen wij onze passie voor materialen & design voor interieur oplossingen.  Gestart als ontwerper en producent van checkout en balieoplossingen voor supermarkten en drogisterijketens. Inmiddels bieden en produceren wij voor architecten, productontwerpers, interieurbouwers & mooie merken veel meer product en interieur oplossingen waar wij trots op zijn! Dit doen wij vanuit Lichtenvoorde, Nederland.

Onze productenfaciliteiten

De productiefaciliteiten zijn verdeeld over een aantal locaties in Lichtenvoorde (NL). Daarnaast werken wij nauw samen met strategische partners om zo koste efficiënt mogelijk de product en projectoplossingen te kunnen bieden.

Wij vertalen ontwerpen naar complete producties voor:

In de value chain van partners, leveranciers, klanten werken wij samen en produceren wij voor een verscheidenheid aan klanten.

Wij leveren product en interiuersystemen voor:

Supermarkten, Drogisterijen, Tuincentra, DIY-winkels, Kantooromgevingen, Bioscopen, Airports, Showrooms, Conferentiezalen, Gebouwen, Werkplekken, Gemeentehuizen, etc.

Wij bieden en produceren onderdelen, interieursystemen voor:

In de value chain van partners, leveranciers, klanten werken wij samen en produceren wij voor een verscheidenheid aan klanten.

Onze visie:

imPOSSIBLE: If you can imagine it, we build it!

Met ons oplossend en innovatieve vermogen is niets onmogelijk! De familiaire sfeer en het persoonlijke contact, oog voor detail en kwaliteit realiseren wij uw oplossing!

Geschiedenis

Onze reis begon ruim 23 jaar geleden in 1997. Inmiddels 23 jaar later, duizenden projecten verder staan wij voor u klaar met een productief team. Pillen Interior Systems is onderdeel van de Pillen Group. Een groep bedrijven gericht op toelevering, assemblage van uw productvraag, sinds 1956.  Klik hier voor meer informatie over de Pillen Group.

Expertise

Meer dan 20 jaar ervaring in interieur en systeem-oplossingen!

2000+

Projecten per jaar

125+

Teamleden

10.000

m2 eigen productie

Beste Klant

Als u het kunt dromen, dan kunnen wij het produceren!

Als bedrijf wil je niet alleen het beste leveren voor je klanten. Maar je wilt het verschil kunnen maken in de maatschappij. De kwaliteit van leven, wonen en werken. Onze maatschappij, daar moeten we met elkaar zuinig en trots op zijn en geven we samen vorm. Dit doen wij vanuit Pillen met een persoonlijke touch voor techniek en de uitdaging van onze klanten.

Wij als Pillen zijn trots! Trots op het geweldige team van medewerkers die   kwaliteit levert van leven, wonen, en werken. Een kick is het toch op een oplossing te bieden. Pillen is van oorsprong een familienaam temeer daarom zijn we trots dat de familienaam “Pillen” op producten van onze klanten staat en overal zichtbaar zijn, dus de kwaliteit moet het beste zijn!

Familiewaarden

Als familiebedrijf zijn we 3 generaties gedreven om kwaliteit en oplossingen te bieden voor onze klanten en zit echt in onze genen. Niets is onmogelijk.  Dhr.Th.J.J. Pillen Sr. (oprichter van ons bedrijf) zij altijd: “Dat kunnen we wel, dat maken we mooi, laten we het probleem eerst maar hebben; de oplossing komt er wel.”

Made by Pillen“ is het motto: hoogwaardige product oplossingen die op het gebied van technologie, materiaal en ergonomie niets te wensen over laten. Vanzelfsprekend is het ook dat niets onhaalbaar is, Wij kennen de mogelijkheden van materialen en bewerkingen ervan door onze jarenlange ervaring.

U profiteert hierbij van de expertise van ons team die continue in beweging is om innovatie en creatieve oplossingen te bedenken daar zijn wij als familie trots op. Zij werken met passie voor uw productoplossing en bouwen graag aan uw merk!

Met overtuiging zeggen wij: ‘Wil jij ook een bijdrage leveren aan mooie merken en productoplossingen?  Kom dan naar Pillen – bij ons is niets onmogelijk!

Wij kijken uit naar uw komst,

Familie Pillen en team,

Lees hier meer over onze kernwaarden missie en visie!

Direct een afspraak maken? Klik hier.