Over ons

Een persoonlijk woord

Beste Klant

Als u het kunt dromen, dan kunnen wij het produceren!

Als bedrijf wil je niet alleen het beste leveren voor je klanten. Maar je wilt het verschil kunnen maken in de maatschappij. De kwaliteit van leven, wonen en werken. Onze maatschappij, daar moeten we met elkaar zuinig en trots op zijn en geven we samen vorm. Dit doen wij vanuit Pillen met een persoonlijke touch voor techniek en de uitdaging van onze klanten.

Wij als Pillen zijn trots! Trots op het geweldige team van medewerkers die   kwaliteit levert van leven, wonen, en werken. Een kick is het toch op een oplossing te bieden. Pillen is van oorsprong een familienaam temeer daarom zijn we trots dat de familienaam “Pillen” op producten van onze klanten staat en overal zichtbaar zijn, dus de kwaliteit moet het beste zijn!

Familiewaarden

Als familiebedrijf zijn we 3 generaties gedreven om kwaliteit en oplossingen te bieden voor onze klanten en zit echt in onze genen. Niets is onmogelijk.  Dhr.Th.J.J. Pillen Sr. (oprichter van ons bedrijf) zij altijd: “Dat kunnen we wel, dat maken we mooi, laten we het probleem eerst maar hebben; de oplossing komt er wel.”

Made by Pillen“ is het motto: hoogwaardige product oplossingen die op het gebied van technologie, materiaal en ergonomie niets te wensen over laten. Vanzelfsprekend is het ook dat niets onhaalbaar is, Wij kennen de mogelijkheden van materialen en bewerkingen ervan door onze jarenlange ervaring.

U profiteert hierbij van de expertise van ons team die continue in beweging is om innovatie en creatieve oplossingen te bedenken daar zijn wij als familie trots op. Zij werken met passie voor uw productoplossing en bouwen graag aan uw merk!

Met overtuiging zeggen wij: ‘Wil jij ook een bijdrage leveren aan mooie merken en productoplossingen?  Kom dan naar Pillen – bij ons is niets onmogelijk!

Wij kijken uit naar uw komst,

Familie Pillen en team,

Lees hier meer over onze kernwaarden missie en visie!

Direct een afspraak maken? Klik hier.