Hygiëne voor iedereen en overal!

Welkom bij Hygiënedisplay!

Producent van duurzame en kwaliteit meubelen voor hygiëne en desinfectie oplossingen.

Wij ontwerpen en vervaardigen meubelen en oplossingen voor hygiëne en desinfectie producten! Wij helpen iedereen met de inrichting van de 1,5 meter maatschappij. Van standaard product tot maat kostuum voor winkelketens, bioscopen, scholen, openbare gebouwen. Leverbaar inclusief maar ook exclusief dispensers.

Enkelstuks tot grote aantallen

Wij produceren en leveren per enkelstuks, maar ook zijn serie bestellingen van onze desinfectie meubelen mogelijk. Neem contact op met ons over de mogelijkheden. De producten zijn leverbaar inclusief & exclusief dispensers ze zijn universeel te gebruiken voor (bijna) alle typen dispensers.

Onze klanten

Wij leveren aan facilitaire groothandels, schoonmaakbedrijven, brancheorganisaties, maar ook aan grote winkelketens, bioscopen, de ondernemer op de hoek bijvoorbeeld: kapsalons, bedrijven, horeca. Hygiëndisplay werkt nauw samen met facilitaire groothandels, waardoor we dispensers, en de navullingen daarvan kunnen faciliteren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Ontzorgen en samen realiseren! 

Goede desinfectie en hygiëne moet voor iedereen en overal toegankelijk kunnen zijn.  Als Nederlandese producent van interieur systemen voelden wij ons bij de uitbraak van het Corona Covid-19 virus meteen verantwoordelijk. Hier moeten een vuist tegen kunnen maken. Zo hebben wij met kokend water de Hygiëne en Milieu productgroep die al een tijd op het schap  uit de hoek getrokken. Hier zijn wij dan: Hygiënedisplay, onderdeel van de Pillen Group een Nederlands maakbedrijf! Samen zijn we sterk tegen virussen en gaan we nu de strijd aan tegen het Corona / Covid 19 virus!

Neem direct contact op met het team van Hygiënedisplay. 

Per telefoon:  085-0479037

Per email: info@hygienedisplay.nl

Wat bieden wij?

Hygiënedisplay levert desinfectie meubelen/ displays in verschillende vormen en uitvoeringen. Leverbaar compleet met of zonder dispensers!  Onze kracht: wij maken permanente hygiëne meubelen displays: voor winkels,gebouwen, ketens en diverse klantengroepen!

Laat u zich adviseren!

Hygiëne voor iedereen en overal!

Met passie & ervaring maken we desinfectie oplossingen!

Wij ontwerpen en vervaardigen onze hygiënedisplays en producten ook volgens uw wensen! Van standaard product tot maat kostuum voor winkelketens, bioscopen, etcetera. Leverbaar inclusief maar ook exclusief dispensers, zodat u zelf uw dispensers kunt monteren!

De uitdaging nu van iedereen…

Het aanbod van desinfectieproducten, hygiëne producten zijn er genoeg, maar zijn er ook fatsoenlijke displays en zuilen voor het aanbod van deze hygiëne desinfectie producten bij ingangen, uitgangen van gebouwen, instellingen, bedrijven, zalen, beurzen? Iedereen worstelt nu met  een praktische, veilige, hygiënische productoplossing om desinfectiematerialen, prullenbakken, dispensers te presenteren, bevestigen. In onze leef- woon, werkomgeving speelt vandaag de dag hygiëne en desinfectie een belangrijke rol.

Levering van dispensers en navullingen.

Hygiëndisplay werkt nauw samen met enkele facilitaire groothandels, waardoor we dispensers, en de navullingen daarvan kunnen faciliteren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Hygiënedisplay laat je inspireren

Bekijk hier onze hygiënedisplays & meubelen voor uw dispensers, hygiëne producten! 

Hygiëne is belangrijker dan ooit! Bestel daarom hier uw Hygiënedisplay!

Wat doen wij

Hygiëndisplay ontwerpt en levert desinfectie displays, desinfectie zuilen, desinfectie palen, desinfectie stations.

  • Advisering in product en gebruik.
  • Levering en after Sales.
  • Plaatsing van de hygiënedisplays zijn ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.
Expertise

Een veilige & hygiënische omgeving, dat wil toch iedereen?

101+

Mogelijkheden

5000+

Hygiënedisplays reeds geleverd!

€ 89,-

Al vanaf...

Contact

Op zoek naar een Hygiëne display? Laten we erover praten.

    Direct een afspraak maken? Klik hier.