Service

Hygiënepalen

Hygienepalen als desinfectiemeubel

Hygiënepalen voor de in- uitgang

De hygiënepalen zijn er leverbaar in verschillende uitvoeringen. De palen kenmerken zich doordat ze iets schuin staan, waardoor de dispenser prettig aangeboden wordt aan de bediener. De hygiënepalen zijn optioneel ook verkrijgbaar met wieltjes, zodat ze verrijdbaar zijn om bijvoorbeeld buiten te plaatsen bij de in-uitgang. Onze hygiënepalen zijn leverbaar per 1, 5, 10 of 100 stuks.  Standaard leverbaar in donkergrijs, maar ook te verkrijgen in de kleur van uw wensen. De hygiënepalen zijn compleet leverbaar met dispensers, maar ook zonder dispensers leverbaar. Overigens zijn de dispenserpalen voor (bijna) alle type dispensers geschikt.

We onderscheiden 2 types. Een enkele varianten en een dubbele variant, waarbij de dispensers aan 2 zijdes worden aangeboden.

Compleet met dispensers of alleen het meubel
Alle hygiënepalen worden standaard geleverd zonder dispensers.  Maar bij hygiënedisplay is het ook mogelijk om dit meubel compleet uit te voeren met dispensers. Ons advies gaat uit naar Quartz of Ophardt. Zeker een gel-dispenser geniet de voorkeur in verband met geknoei rondom de paal. Tot slot goed om te weten is dat de hygiënepalen zijn universeel en daarmee (bijna) voor alle dispensers geschikt mocht u uw eigen dispensers erop willen monteren.

 

OmschrijvingStandaardOptioneel
Kleur en afwerkingAntracietAndere Ral kleur of Roestvrij staal
MateriaalMetaal gepoedercoat
BevestigingVrijstaande voetVrijstaande voet met wieltjes
Afmetingen lxbxd
Gewicht: 
157 x 70 x 50cm
10 kg
AccessoiresExclusief dispensersDispensers van Ophardt of Quartz
Opmerking overigUniverseel inzetbaar voor (bijna) alle type dispensers

Zoekt u Hygiënepalen voor uw interieur? Laten wij erover praten.

    Direct een afspraak maken? Klik hier.