Service

Hygiënestations van standaard tot maatkostuum

Hygieneborden als desinfectiemeubel

Hygiënestations veelzijdig inzetbaar

De hygiënestations zijn hygiënezuilen met een bredere en grotere opzet. Hierdoor zijn deze displays ook breder inzetbaar als een reclamedrager en eventueel ook te voorzien van digitale schermen etc. Wij kunnen ook voor u het station voorzien van een 230 Volt aansluiting.  Ook met de hygiënestations is het mogelijk om (bijna) alle type dispensers te presenteren en aan te bieden aan bezoekers, medewerkers van uw winkel, gemeente, bioscoop, bedrijf.  Als standaard uitvoering is de witte 8 hoek station de basis. Dit hygiënestation is uit te breiden in verschillende kleuren &  hout decoren. Maar kan ook passend gemaakt worden zodat het bij uw huisstijl past.  Onze hygiënestations zijn leverbaar per 1, 5, 10 of 100 stuks.

1 standaard 8 hoek maakt veel mogelijk! 
De 8 hoek als hygiënestation is veelzijdig inzet baar. De zijdes kunnen voorzien worden van verschillende type dispenser mogelijkheden. Maar ook extra uitgebreid worden met houders voor handschoenen, tisssues, haarnetjes, etc.  Ook kunt u denken om een zijde in gebruik te nemen als brochure/ folder houder. Daarmee is dit hygiënedisplay breed inzetbaar in verschillende omgevingen en ook multifunctioneel.  Alle hygiënestations worden standaard geleverd zonder dispensers.  Maar bij hygiënedisplay is het ook mogelijk om dit meubel compleet uit te voeren met dispensers. Ons advies gaat uit naar Quartz of Ophardt. Tot slot willen we nogmaals benadrukken dat uw eigen dispensers, accesoires op onze hygiënestations gemonteerd kunnen worden, daarmee bent u zelf flexibel en kunt u uw eigen dispensers en toebehoren hergebruiken

Plexiglas schermen, schappen en overige toebehoren
Als extra toebehoren kunnen de stations voorzien worden van plexiglas schermen, schappen, houders, A4 of A3 insteekhouders, bestickering. Heeft u eigen specifieke ideeën of wensen, deze zijn zeker te intergreren in onze hygiënestations. Als maatkostuum maken wij ook hygiënedisplays op maat voor uw winkelketen of bedrijfsketen.

 

OmschrijvingStandaardOptioneel
Kleur en afwerkingWitAndere Ral kleur of Houtdecor
MateriaalGemelamineerd spaanplaat als basis
BevestigingVrijstaand 8 hoekVrijstaand 8hoek
Afmetingen lxbxd
Gewicht: 
8hoek : 190 x 66 x 66
50 kg
AccessoiresExclusief dispensersDispensers van Ophardt of Quartz
Plexiglas schermen
Bestickering
Houders, etc.
Opmerking overigUniverseel inzetbaar voor (bijna) alle type dispensers

Op zoek naar een hygiënestation? Laten wij erover praten.

    Direct een afspraak maken? Klik hier.