Service

Hygiënezuilen

Hygieneborden als desinfectiemeubel

Hygiënezuilen voor elke omgeving

Met de hygiënezuilen is het mogelijk om verschillende dispensers, afvalbakken te presenteren en plaatsen in uw winkel, zaal, in en uitgang. De hygiënepalen zijn alleen geschikt voor een zeep of gel dispenser in de basis met daaronder vrijstaand een afvalcontainer.  De hygiënezuilen zijn zo ontworpen dat de zuilen ook geschikt zijn om  (bijna) alle type dispensers en afvalbakken erop te monteren. Hygiënedisplay kan u ook een voorstel doen voor de levering van de zuilen met en zonder dispensers.  Onze hygiënezuilen zijn leverbaar per 1, 5, 10 of 100 stuks.  Standaard leverbaar in wit, maar ook te verkrijgen in de kleur van uw wensen. Hierbij kunt u denken in de kleuren of voorzien van uw huisstijl. Tot slot horen ook hout decoren tot de mogelijkheden.

2 type hygiënezuilen als standaard. 
Er zijn 2 standaard typen zuilen leverbaar. De enkele hygiënezuil die van 1 kant te benaderen is, basic maar goed en stabiel. Daarnaast is er de 4 hoek hygiënezuil. Deze is groter dan de basic, maar heeft ook als voordeel dat deze hygiënezuil ook van alle 4 kanten inzetbaar is met desinfectie dispensers en afvalcontainers. Maar ook zijn het mooie en goede zijdes om brochuredragers erop te monteren of communicatie reclamevlakken.

Alle hygiënezuilen worden standaard geleverd zonder dispensers.  Maar bij hygiënedisplay is het ook mogelijk om dit meubel compleet uit te voeren met dispensers. Ons advies gaat uit naar Quartz of Ophardt. Tot slot goed om te weten is dat de hygiënezuilen allemaal universeel zijn en daarmee (bijna) voor alle dispensers geschikt mocht u uw eigen dispensers erop willen monteren.

Toch een grotere hygiënezuil of een maatkostuum?
Bij onze productgroep hygiënestations worden nog grotere meubelen aangeboden. Ook met aflegschappen, hygiëneschermen. Wilt u een maatkostuum voor uw desinfectiemeubel? Ook dat is mogelijk, laat je inspireren bij onze hygiënedisplays op maat.

 

OmschrijvingStandaardOptioneel
Kleur en afwerkingWitAndere Ral kleur of Houtdecor
MateriaalGemelamineerd spaanplaat als basis
BevestigingVrijstaandVrijstaand
Afmetingen lxbxd
Gewicht: 
Enkele: 160 x 40 x 60
15 kgVierhoek:
190 x 50 x 50 cm
45 kg
AccessoiresExclusief dispensersDispensers van Ophardt of Quartz
Opmerking overigUniverseel inzetbaar voor (bijna) alle type dispensers

Vragen over uw hygiënezuil? Laten wij erover praten.

    Direct een afspraak maken? Klik hier.