Plexiglas hygiëneschermen op maat

Plexiglas schermen op kantoor

Plexiglas hygiëneschermen

Project

Plexiglas hygiëneschermen voor iedereen

Hoe wordt mijn bureau werkplek nu ingericht?  Als ik bezoek ontvang hoe kan ik dan het beste en veiligste doen om toch dat gesprek te kunnen voeren? De kassa en balie omgeving in winkels hoe kan ik die het beste vormgeven nu zodat medewerkers zich veilig/ prettig voelen?

Plexiglas hygiëne schermen op maat
Met in acht neming van de 1,5 meter afstand zijn er verschillende aanvullende hygiëne meubelen die het dagelijkse leven, wonen en werken kunnen verbeteren.  Pillen heeft met de plexiglas hygiëneschermen binnen de productgroep hygiënedisplays inmiddels honderden werkplekken voorzien van vaste, verplaatsbare, mobiele oplossingen.

Op maat en standaard plexiglas hygiëneschermen. De hygiëne schermen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar: vast, mobiel, draagbaar, etc.

Voorbeelden van omgevingen waar onze hygiëneschermen worden ingezet:
Kassameubelen, Balies, Bureauwerkplekken, Recepties, Restaurants, Bioscopen, Kappers

Productie en levering:
Pillen

Product van interieursystemen:
Productgroep binnen hygiënedisplays voor iedereen en overal.

Checkouts & Instore Siging van Zon België

Project

Checkouts & Instore Signing van Zon België

Met trots vertellen wij dat Pillen voor de meest complete horeca groothandel in België (Van Zon) de checkoutzone en grote elementen van de winkelaankleding heeft mogen leveren.

CheckoutZone
De checkoutzone is ingericht met houten kassameubelen passende bij de overige interieurelementen. Voor de aankleding zijn de kassameubelen zijn voorzien van textielframes met uitwisselbare fotodoeken. De verlichting van de kassameubelen is uitgevoerd LED armaturen van Taglumo, LED verlichting op maat.

Complete wandbekleding met textielframes
Voor de aankleding van wanden is er gekozen voor textielframes met doek en stofbespanning. De prints zijn een weergave  van hout en daarmee nagenoeg niet van echt houten elementen te onderscheiden.

Grote Koofsigning
Voor extra beleving en impact zijn verschillende grote plafond koofsigning elementen geplaatst. Deze zijn uitgevoerd met lichtgewicht aluminium textielframes en doekbespanning, individueel vormgegeven in kleur en huisstijl van Van Zon België.

Ontwerp en vormgeving:
Pillen en grafische communicatie bureau van Van Zon.

Productie & montage:
Pillen

Product interieursystemen:
Checkouts, LED armaturen, InstoreSigning, Wandbekleding

Direct een afspraak maken? Klik hier.