About us

What we do!

We are proud to present our work. These projects are built using latest technologies and best talents. The benefits of our building methods guarantee quality for many years to come.

Uw productontwerp is onze productieoplossing!

Sinds 1997 produceren wij product oplossingen voor interieuromgevingen. Groot worden in checkouts en counters, maar inmiddels produceren wij meer systeem en meubeloplossingen voor interieurs. Dit allemaal vanuit de Achterhoek in Nederland: Lichtenvoorde op een productievloeroppervlak van meer dan 10.000m2.

Dromen
Als u het kan dromen, dan kunnen wij het produceren! Wij hebben het vertrouwen erin dat we het schijnbaar onmogelijke mogelijk te maken!

Ervaring

Meer dan 60 jaar ervaring en vakmanschap

De familie Pillen is 60 jaar geleden gestart met de productie en vervaardiging van metalencomponenten voor veel verschillende industrieën. Met de overname in 1997 van een interieurspecialist en de uitbreiding in hout en kunststofbewerking is Pillen ook in staat om uw interieurproduct uit metaal, hout, (materiaal onafhankelijk) te vervaardigen. Pillen is gericht op het produceren en plaatsen van maatoplossingen voor verschillende branches en interieurs.

Communicatie

Samenwerking

Wij werken nauw samen met onze klanten om een project en systeemoplossing te bieden met impact. De product oplossing voldoet aan het hedendaagse publiek en zal aansluiten bij doelstellingen en verwachtingen van onze klanten.

Uw ontwerp = Onze productie
Uw uitdaging = Een individuele oplossing

Uw productontwerp is onze productieoplossing!

Tijdens het zoeken naar de oplossingen voor uw interieurvraag, productontwerp zijn denken wij mee. Door onze ervaring in productie en de maakbaarheid van producten adviseren wij in de ontwerp en conceptfase graag mee hoe kostenefficiënt geproduceerd kan worden.

Inventarisatie & Brainstormsessie

Onze projectmanagers maken samen met u een inventarisatie van uw wensen. In een brainstormsessie denken wij samen met u “out of the box”.  Uw ontwerp of wens is onze uitdaging om het koste efficiënt te kunnen produceren. Door onze eigen productie kunnen we ook maatoplossingen bieden.

Design & Engineering

Pillen beschikt over een eigen team van engineers om een concept of uw productontwerp op maat te produceren. De afdeling engineering gaat met uw wensen aan de slag om uw product systeem te ontwikkelen. Samen met u wordt een definitieve uitvoering bepaald.

Uw productontwerp is onze productieoplossing!

In Lichtenvoorde beschikt Pillen over enkele voetbalvelden productie vloeroppervlak. Wij beschikken over noodzakelijke onderdelen, machines om uiteindelijk uw idee/ product of concept te kunnen realiseren. Ons machinepark bestaat uit 24/7 machines, van metaal tot hout en kunststofbewerking machines. Sinds kort beschikken wij ook over enkele 3D printen machines voor productie, maar ook prototyping.

Eigen productie in Lichtenvoorde

Om het ontwerp/concept te produceren maken wij gebruik van onze eigen vakmanschap en productiefaciliteiten.  Niets is immers onmogelijk bij Pillen. Echter sluiten expertises van partners beter aan de behoefte in onze producten maken wij ook gebruik van gerenommeerde producenten uit ons wereldwijd leveranciersnetwerk.

In company beschilken wij over:

Eigen plaatbewerking en poedercoating
Eigen aluminium profielbewerking
Eigen houtbewerking en kunststofbewerking
Eigen digitale print en signing afdeling
Eigen 3D printing afdeling

Enkele voetbalvelden aan eigen productie vloeroppervlak

Voor de levering en plaatsing van de producten en projecten werken wij samen met zorgvuldig voorgeselecteerde partners in de logistiek.  Zij beschikken over moderne transportmiddelen die aansluiten bij onze en uw verwachtingen ten aanzien van levering en eventuele plaatsing van producten en projecten.

Kosten efficiënt plannen

Pillen beschikt over een netwerk van professionele montageteams en ruim voldoende logistieke – en opslagfaciliteiten om garant te staan voor een snelle en adequate logistieke afhandeling en goed voorraadbeheer. De inzet van transport/ leveringen wordt aangepast aan de orde van grootte van producten, projecten. Zo kan er efficiënt en duurzaam gepland en omgegaan worden met de logistieke uitdaging van uw product!

Serviceteams in geheel Europa

Zelf beschikt Pillen ook over en eigen serviceteam, die ondersteunt bij het plaatsen van producten en projecten.  Om kosten efficiënt te kunnen opereren in geheel Europa hebben wij voor service, plaatsing en onderhoud speciale bedrijven die bekend zijn met onze manier van werken en systemen en daarmee kunnen zij ook de kwaliteit waarborgen die u vraagt.

Meld hier verder uw service of hulpvraag.

button

Direct een afspraak maken? Klik hier.